avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model cerere de chemare in judecata a unei societati ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model cerere de chemare in judecata a unei societati care nu doreste sa plateasca executia unei lucrari pe baza unui contract.

Buna ziua, as dori si eu un model de cerere eficient pentru o chemare in judecata a unei societati care nu mai doreste sa plateasca executia unei lucrari efectuate de catre societatea noastra in baza unui contract. Mentionez ca le-am facut o convocare si un Proces Verbal de neprezentare la conciliere iar in termen de 30 d zile trebuie sa formulez cererea pt cazul prezentat mai sus. Am gasit mai multe modele pe net dar as vrea sa stiu care este eficient si mai complex. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Raluca Nita , Consilier juridic 10:00, 2 Noiembrie 2011
nu exista model de cerere eficient :) eficient este avocatul care va poate proba cazul si in functie de probatoriu va sustine si cauza.
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc..informatiile dumneavoastra imi sunt de mare ajutor.dar as mai avea o intrebare..eu nu voi utea reprezenta firma in instanta pt ca nu am experienta necesara si inca nu mi s-a atribuit acest drept. Am inteles ca se vor ocupa sa angajeze un avocat sau deja exista unul care interrelationeaza cu societatea. Intrebarea mea e urmatoarea: tb sa fac cererea de chemare in judecata eu sau avocatul respectiv.??? Mentionez faptul ca am facut Convocarea la conciliere conform art 720 din CPV si un proces verbal de neprezentare a celeilalte parti si m-am interesat iar cererea de chemare in judecata se introduce in termen de 30 de zile de la data convocarii, altfel ar putea fi respinsa ca prematura. Va rog un raspuns urgent as dori. Multumesc anticipat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare la conciliere ana24 ana24 o simpla notificare prin care solicit celeilalte parti solutionarea pe cale amiabila, la care am anexat si actele pe care imi intemeiez pretentia poate fi ... (vezi toată discuția)
Conciliere irinastnciu irinastnciu In cazul in care la o conciliere societatea respectiva nu se prezinta dar isi exprima punctul de vedere printr-o adresa (fax) mai trebuie respectat termenul de ... (vezi toată discuția)
Termen pana la judecata Ramona24 Ramona24 Buna ziua! Exista un termen legal pt actionarea in judecata dupa concilierea prealabila? Daca actionez in instanta dupa doua luni de la procesul verbal de ... (vezi toată discuția)