avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie pe nedrept?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie pe nedrept?

Buna ziua, am cumparat cateva casti si am decis sa vand o parte pe un website de specialitate , unde am doar calificative pozitive. Dupa un timp ma contacteaza un tip si imi spune sa ne intalnim sa probeze castile si apoi le cumpara pe loc si ii spun clar: daca are defect de fabricatie ti le inapoiez iar pe (editat) am bifat : Produsul nu se returneaza. Ok domnul nu a cumparat pe website-ul respectiv , asa a vrut el, apoi a2a zi ma suna si imi spune ca nu le mai vrea pentru ca sunt fake in timp ce am mai vandut la o persoana care a fost atenta la detalii si nu mia reprosat nimic. Acum ma ameninta si imi spune ca telefonul meu se afla in evidenta politiei dar si el ma cauta personal. Domnul are dreptate ? voi fi amendat sau ceva de genul? nu mi se pare corect sa ma ameninte din moment ce el nu citeste regulamentul de pe website.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
gtotheg, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:59, 1 Noiembrie 2011
nu va faceti griji, amenintari fara continut. vinzarea a vut loc, cumparatorul a analizat bunul la livrare si nu a avut nici o reclamatie.
trebuie sa faca proba ca bunul pe care el il reclama ca fiind "fake" este identic cu cel achizitionat iar acest lucru este imposibil din moment ce nu a fost consemnata o serie a respectivului bun ptr o identificare dincolo de orice dubiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Amenintari trimitere in judecata fxxkvic fxxkvic Buna seara povestea mea suna cam asa:am gasit pe internet un domn care cumpara telefoane defecte,i-am trimis omului poze cu telefonul i-am precizat ce defect ... (vezi toată discuția)
Garantii,retururi,inlocuiri Silvica1971 Silvica1971 Am cumparat online o chiuveta cu desfacere la livrare si la verificarea vizuala impreuna cu curierul nu s-a observat o fisura subtila ca defect din fabricatie ... (vezi toată discuția)