In decursul anilor respectiv 3 am anualt niste facturi si nu am depus la casierie raporturile Z ale casei de marcat
Acum patronul spune ca paguba gasita dupa rola copie a casei de marcat este undeva in jurul sumei de 30.000 ron .Cautarile in contabilitate nu sunt inca finalizate
dar acum imi cere o parte din bani pana la finalizare si sa vedem cum o sa ai inapoiez restul sumei.
Intrebarea mea este urmatoarea,cum este incadrata fapta mea care este pedeapsa , daca este mai bine sa ma integ cu patronul in vederea inapoierii pagubei si daca mai pot avea probleme pe viitor
daca sa depus plangere se va merge pana la capat.chiar daca victimaisi retrage plangerea.
a depus patronul plangere?
daca nu,atunci intelegeti-va cu el sa ii platitisi sa nu mearga la politie.daca se procedeaza astfel,nu veti mai avea probleme cu militia din acest punct de vedere.
daca seajunge la politie,va recunoasteti fapta,si acoperiti prejudiciul,chiar si esalonat,si scapati cu o amenda care se trece in cazier.
Multumesc mult pentru raspuns
Sa inteleg ca daca pe viitor la firma o sa vina politia economica sau alte organe abilitate sa controleze actele si o sa descopere neregulile nu o sa am nici o problema daca ma inteleg cu patronul ?
Buna ziua
Incerc sa ma inteleg cu patronul,azi am fost sa ai inapoiez o suma de bani pentru care mi-a taiat chitanta , dar dinsul de la suma initiala de 30000 ron a ajuns acum cica la 49500 si spune ca inca nu a terminat verificarile
Eu unul spun cu siguranta ca nu are cum sa ajunga la asemenea suma ce pot face in aceasta situatie,specific ca inca nu mi-a aratat nici un act doveditor asupra nici uneia din sume si mi-a oprit si tot salariul pe luna trecuta respectiv 2400 ron dar pentru care nu mi-a dat nici o chitanta.