avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rog explicatie la o citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rog explicatie la o citatie

buna ziua,

as vrea sa va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie:am primit o citatie in care am fost chemata in calitate de martor la un organ de politie, dar eu nu cunosc persoana in cauza, inculpatul.Nu m_am prezentat deoarece lucrez in strainatate si am fost instiintata tarziu....in incheierea citatiei scrie" in caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute de art. 198 C.pr.pen." ce inseamna asta si ce ar trebui sa fac sa inchei problema?

Va multumesc , calina
Cel mai recent răspuns: calina67 , utilizator 09:50, 3 Noiembrie 2011
Buna ziua,

Imi cer scuze pentru deranj, as vrea sa ma sfatuiti cum ar trebui sa fac o cerere pentru justificarea neprezentarii mele in calitate de martor la organul de politie datorita faptului ca locuiesc in strainatate si am fost instiintata cu intarziere. va multumesc, calina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie dragosdys dragosdys Buna ziua, Am primit acasa o citatie la un proces pe data de 5 iulie, la acelasi proces a mai primit o citatie o ruda de mea(care este si parte vatamata) in ... (vezi toată discuția)
Cerere in probatiune ramy84 ramy84 Societatea comerciala unde sunt angajata a formulat o plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a contraventiei ... (vezi toată discuția)
Va rog un ajutor ? ContSters197310 ContSters197310 As dorii o informatie, pentru o neprezentare intr-un proces penal,in calitate de martor,ce s-ar putea intampla,indiferent de motivu neprzentarii? Va multumesc ... (vezi toată discuția)