avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Asociatia de proprietari si executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Asociatia de proprietari si executare silita

Intr-o Asociatie de proprietari, un proprietar nu si-a platit datoria, care a ajuns la 13.000 lei, si a fost dat in judecata. Instanta a hotarat scoaterea imobilului la licitatie.Evaluarea a fost facuta la 40.000 lei. La prima strigare nu s-a prezentat nimeni. S-a organizat un al doilea tur si s-a cerut pe la 30.000 lei.S-au prezentat 2 persoane care nu au dat atata. Dar acele persoane au dat unul 6.000 de lei si unul 7.000 lei si la aceeasi sedinta s-a aprobat vinderea imobilului la 7.000 lei.Procesul verbal a fost semnat de executorul judecatoresc si de catre administratorul blocului. A fost legal ce s-a facut? Cine plateste diferenta pana la 13.000 lei? Daca a gresit cineva cine a gresit si ce se poate face?
Va multumesc.Astept raspuns cat mai repede.
Este legal. Restul pana la 13000 ramane in debitul fostului proprietar.
Fostul proprietar nu mai are nimic. Nu plateste Asociatia de proprietari datoria lui? Poate ca trebuia sa mentionez faptul ca el are datorii la caldura, curent, apa.......
:duh: Cine o fi pus laba pe un apartament platind doar 1.700 euro :angry:
aici nu-i lucru curat :tease:
La asta ma gandesc si eu. De la 30.000 cat s-a cerut a doua oara sa se ajunga tot atunci la 7.000 si tot in acea sedinta. Nu mi se pare normal.
Am vazut cum cineva la o licitatie facuta de primarie a cumparat cu 3400 lei un apartament de 3 camere in centrul orasului.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii/plata nedatorata BiancaTudose BiancaTudose Buna seara! Va relatez pe scurt cazul meu. Am cumparat o garsoniera la licitatie publica in luna iulie 2013. Am intrebat ulterior la asociatie daca sunt sume ... (vezi toată discuția)
Restante, proces, adunare generala otto2007 otto2007 Buna ziua, Va avea loc sedinta in bloc. pe ordinea de zi: unde sunt banii? Un proprietar a castigat procesul cu asociatia de proprietari. Asociatia sustinea ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere apartament scos la licitatie CATRAZ CATRAZ Sunt interesat de un apartament ce va fi scos la licitatie in octombrie. Debitorii din pacate au si datorii la as castiga apart intretinere in val. de 13000 ... (vezi toată discuția)