avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorii intretinere apartament scos la licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorii intretinere apartament scos la licitatie

Sunt interesat de un apartament ce va fi scos la licitatie in octombrie. Debitorii din pacate au si datorii la as castiga apart intretinere in val. de 13000 lei pe care nu vor sa le achite. In situatia in care as castiga apartamentul la licitatie va trebui sa achit si aceste sume datorie. Pun aceasta intrebare deoarece nu am gasit un raspuns concret pe acest forum
- in unele cazuri se invoca preluarea datoriilor de catre propietar iar in alte cazuri (asa cum a spus si executorul bancar) imobilul este liber de sarcini , iar asociatia de locatari trebuie sa se intrepte impotriva debitorului pentru recuperarea datoriei.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:09, 7 Septembrie 2010
sunteti obligat sa achitati si datoriile.
Pe ce motiv trebuie sa le platesc datoriile.
Cand se cumpara apartamentul la licitatie el este liber de sarcini
buna ziua.
dvs. veti prelua imobilul cu datorii cu tot. ulterior va veti indrepta impotriva fostului proprietar pt. a recupera sumele de bani ce le veti achita in numele debitourului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii intretinere apartament scos la licitatie CATRAZ CATRAZ Sunt interesat de un apartament ce va fi scos la licitatie in octombrie. Debitorii din pacate au si datorii la as castiga apart intretinere in val. de 13000 ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie fara consultarea asociatiei de propietari cgugoasa cgugoasa Sunt presedintele unei asoc. de propietari: Propietarul unui apartament a disparut din locuinta de 2 ani, vecinii spun ca ar fi plecat cu familia in Italia; ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie PaulaGheorghita PaulaGheorghita Buna ziua, Sunt interesata sa achizitionez un apartament scos la licitatie datorita neplatei ratelor la banca (BCR). Licitatia va avea loc pe 11 decembrie, ... (vezi toată discuția)