Eu am o problema personala la care vreau cateva sfaturi daca se poate.
In luna aprilie 2011 am deschis o firma cu 2 baieti. Toate bune cateva luni intre noi, pana cand eu am luat hotararea sa ma despart de ei, doar verbal in momentul de fata, deoarece asociatii mei ar fi vrut sa platesc eu jumate, iar firma jumate costurile scoaterii mele din acte. Am omis sa va spun ca eu sunt Administratorul acelei firme.
Acum ptr ca firma nu merge, ei vor sa o inchidem, eu nu am mai fost la firma de vreo 2-3 luni de zile, iar actele ptr bilantul firmei trebuiau semnate de catre mine, iar eu am refuzat. ei ma ameninta ca ma dau in judecata ca nu am semnat actele.
Ce as putea face eu in cazul de fata sa ies din acte, dar fara sa mai am vreo legatura cu ei??
astept raspuns si intrebari daca este cazul
sa inteleg ca firma are datorii?
puteti sa le cesionati lor partile sociale detinute, si sa iesiti din firma.
sau sa rezolvati bilantul si sa inchideti firma cu totul, daca si ei sunt de acord.
Nu, firma nu are datorii. E pe 0. Numai ca eu nu mai sunt de acord sa dau niste bani sa o inchid atata timp cat eu nu am mai activat acolo si ei au facut ce au vrut. Daca anunt la ORC ca vreau sa renunt la functie fara acordul lor, se poate??? Ideea este ca eu nu vreau sa contribui financiar la scoaterea mea din acte, sau la inchiderea firmei, deoarece acum 2-3 luni am ajuns la acord verbal ca eu sa plec, ei strang bani pentru a ma scoate din acte. ceea ce nu s-a intamplat.