avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca inscris la ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca inscris la ITM

stie cineva cum se poate verifica angajatorul daca ti-a inscris contractul individual de munca la ITM? Sau exista vreo adresa web unde se poate vizualiza listele??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 3 Noiembrie 2011
Cereti de la angajator un extras din revisal cu cim-ul dvs.
Adresa web nu exista pentru o asemenea informatie.
Se poate afla de la inspectoratul teritorial de munca.
gelublanita a scris:

stie cineva cum se poate verifica angajatorul daca ti-a inscris contractul individual de munca la ITM? Sau exista vreo adresa web unde se poate vizualiza listele??

Sunt doua modalitati :
- solicitati angajatorului sa va elibereze o copie conforma cu originalul de pe pagina din registru unde sunt inregistrate mentiunile cu privire la persoana dvs

- in cazul in care angajatorul va refuza acest lucru, va puteti adresa ITM-ului in raza caruia isi are sediul social angajatorul

O astfel de pagina web nu este accesibila angajatorilor,angajatilor sau altor persoane ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare personal contractual rrobyfm rrobyfm Va rog sa-mi spuneti cum pot vizualiza un contract individual de munca (personal contractual) , daca se poate fara sa apelez la \"judet\"... Multumesc. (vezi toată discuția)
Carnetele de munca opreas opreas Cum se numeste documentul care inlocuieste cărtile de munca? Cum se poate obtine oc copie după acest document? Cum pot sa verific daca la ITM datele din ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters48681 ContSters48681 Am fost la ITM sa cer un revisal de la data de1.01.2011 pana in prezent. Exact cum scrie in cartea de munca toate modificarile, anuale, lunare. Am platit cei ... (vezi toată discuția)