MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			 bobi100 
	    	Utilizator

bobi100 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 alex2150	                   

buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
	                    alex2150	                   

buna ziua, as vrea sa stiu si eu cand as putea sa dau de permis din nou , mi-a fost anulat de judecatorie pe 20 aprilie se face un an de cand s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)

dumitru15	                   

am primit o pedeapsa de 6 luni cu suspendare si 2 ani de incercare ptr. conducere sub influenta de alcool. Imi poate spune cineva dupa cat timp mai pot da ... (vezi toată discuția)
	                    dumitru15	                   

am primit o pedeapsa de 6 luni cu suspendare si 2 ani de incercare ptr. conducere sub influenta de alcool. Imi poate spune cineva dupa cat timp mai pot da ... (vezi toată discuția)

bestflorin	                   

Buna ziua.Am avut un accident auto,in urma caruia am fost condamnat la 1an si 2luni de inchisoare cu suspendare.In sentinta am urmatorul paragraf:(În baza ... (vezi toată discuția)
	                    bestflorin	                   

Buna ziua.Am avut un accident auto,in urma caruia am fost condamnat la 1an si 2luni de inchisoare cu suspendare.In sentinta am urmatorul paragraf:(În baza ... (vezi toată discuția)