avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la contractul de munca


Lucrez la o multinationala incadrata ca economist am primit in 28.09.2011 o informare din partea conducerii care suna asa:
"vi se completeaza cu 01.10.2011 sarcinile de serviciu ce va revin conform fisei postului cu urmatoarele artibutii :
-tinerea evidentei operative a gestiunii ambalajelor ;
-participa la miscarea ambalajelor din gestiune;
-inreg in modulul gestiune documentele de intrare si de iesire a ambalajelor-
-participarea la operatiunile de inventariere;
-raspunde pt integritatea gestiunii stocurilor de ambalaje.
Aceasta informare a fost intocmita cf codului muncii Titlul II........etc urmand ca dupa luarea la cunostinta sa se emita act aditional.
Puteti contesta aceasta informare printr-o adresa scrisa catre conducere urmand ca in termen de 15 zile de la luarea la cunostinta sa se intocmeasca act aditional la contractul individual de munca."
Am semnat la "luat la cunostinta salariat " in data de 30.09.2011.
Actul adtional a aparut azi 03.11.2011 datat cu 06.10.2011 dar supriza nu scrie cand intra in vigoare doar ca in temeiul art.17 ali.(5) din Legea 53/2003-Codul muncii, modificata si completata partile hotarasc se modifica litera M "Drepturi si obligatii generale ale partilor" punctul 2 litera a" ......etc ( conform informarii de mai sus).
Eu inteleg ca sunt numita gestionar la gestiunea de ambalaje. Mentionez ca nu s-a facut inventar de predare primire. Cine trebuie sa ceara inventarierea ambalajelor eu ca nou gestionar ? sau conducerea ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:22, 3 Noiembrie 2011
un act aditional trebuie semnat de ambele parti. nu sunteti de acord , nu semnati.nu este normal sa nu se prevada termenul de cand isi produce efectele si nici sa nu se faca inventarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundea gestionarului simona10 simona10 Lucrez la o multinationala incadrata ca economist ieri am primit o informare din partea conducerii care suna asa: \"vi se completeaza sarcinile de serviciu ce ... (vezi toată discuția)
Inventarierea unei gestiuni Mara Gabriel Mara Gabriel cum sa procedeze un angajator in situatia in care exista suspiciuni privind gestionare incorecta a gestiunii incredintate atunci cand gestionarul refuza ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Medu Medu Buna seara! Intentionez sa-mi dau demisia cu art. 81 alin.8 din Codul muncii(demisie fara respectarea termenului de preaviz ca urmare a faptului ca ... (vezi toată discuția)