Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 dumitreldd	                   

Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
	                    dumitreldd	                   

Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)

barbutop55	                   

Numãr unic dosar:  29983/212/2011 
Înregistrat în data de: 15.11.2011 
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
	                    barbutop55	                   

Numãr unic dosar:  29983/212/2011 
Înregistrat în data de: 15.11.2011 
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)

ContSters75393	                   

Pot face plingere impotriva rezolutiei de NUP asupra mai multor persoane daca a trecut mai bine de un an jumate.Nu mi sa comunicat sub nici o forma ca as avea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters75393	                   

Pot face plingere impotriva rezolutiei de NUP asupra mai multor persoane daca a trecut mai bine de un an jumate.Nu mi sa comunicat sub nici o forma ca as avea ... (vezi toată discuția)