Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

"....Asta pana acum cand am primit o adresa de infiintare a popririi si ca vor retrage o suma consistenta de bani ca urmare a neplatii din acel an."
stiu ca o datorie mai veche de 5 ani se prescrie iar aici e vorba de 7 ani.
 Iuliana  lUMINITA Mandrescu 
	    	Consilier juridic

Iuliana  lUMINITA Mandrescu 
	    	Consilier juridic	    

ixor 
	    	Utilizator

ixor 
	    	Utilizator	    

ixor, utilizator
 ixor, utilizator 	
			~ final discuție ~
 mihaiclaudiugabriel	                   

Pe data de 05.01.2016 am primit o instiintare privind masura popririi pe o treime din salariu pentru un contract de credit la un IFN din 27,03,2008. pot face o ... (vezi toată discuția)
	                    mihaiclaudiugabriel	                   

Pe data de 05.01.2016 am primit o instiintare privind masura popririi pe o treime din salariu pentru un contract de credit la un IFN din 27,03,2008. pot face o ... (vezi toată discuția)

george10	                   

V-as ruga daca m-ati putea lamuri, in privinta unei decizii de executare silita,care este durata in care decizia se poate anula
 (vezi toată discuția)
	                    george10	                   

V-as ruga daca m-ati putea lamuri, in privinta unei decizii de executare silita,care este durata in care decizia se poate anula
 (vezi toată discuția)

geo-vem	                   

Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)
	                    geo-vem	                   

Ce sansa ori prin ce metoda, mai am sa ma opun unei executari daca am sarit din termen,si clar ar fi respinsa ca tardiva?As putea cu ocazia infiintarii popriri? (vezi toată discuția)