avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contestatie amenda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contestatie amenda

buna seara...am si eu o intrebare..am fost agresat in fata blocului ziua in amiaza mare,am scos un certificat medico legal {5 zile} am depus si o plingere penala pentru lovire si alte violente...echipajul de politie care s.a deplasat la solutionarea problemei ,deoarece cind am fost lovit cineva a sunat la 112 m.a amendat pe mine cu 200 ron ,il cunostea pe agresor,iar ulterior nu mi s.a luat nici.o declaratie si mi s.a vb foarte urit...am contestat procesul verbal in instanta,am cistigat....cum pot fi pedepsiti politisti care m.au amendat pe nedrept??m.ai mult cei doi se ocupa si de plingerea mea penala ptr lovire,va dati seama cit pot fi dumnealor de impartiali si de obiectivi mai ales dupa ce am cistigat contestatia privind amenda..ce pot face ca cei doi sa fie pedepsitisi cazul sa fie preluat de altcineva??va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 18:50, 3 Noiembrie 2011
Puteti face reclamatie la seful lor erarhic pentru abuz in serviciu,dar nu stiu cu ce va ajuta.Incercati si o plangare la Parchet
Probabil ca a fost sanctionat la Legea nr. 61/91 si cealalta persoana. Pentru plangerea penala solicitati Parchetului, procurorului care supravegheaza Urmarirea Penala, ca cercetarea sa o efectuieze un alt organ de cercetare penala.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru agresiune. crush crush o prietena de-a a fost agresata de un vecin, atat verbal cat si fizic(o palma). a scos un certificat medico-legal, a facut plangere la politie, urmand sa se ... (vezi toată discuția)
Agresiune nucusor nucusor buna ziua,am fost agresat si lovit in fata blocului ziua in amiaza mare,mi s.a eliberat de la medicina legala un certificat cu 5 zile de ingrijiri.am depus ... (vezi toată discuția)
Martorii nucusor nucusor buna ziua,am depus o plingere penala la politie ptr lovire (5 zile medicale),fapta s.a produs ziua in amiaza mare...am dat vre.o cinci nume de martori care au ... (vezi toată discuția)