avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor

buna, am nevoie de un cod COR pentru muncitor necalificat in domeniul comertului (comert cu amanuntul), daca exista asa ceva... multumesc
Cel mai recent răspuns: fanietta , utilizator 00:04, 5 Noiembrie 2011
va trimit un link in care puteti cauta un cor ce va poate ajuta:

[ link extern ]

Grupa 9 se refera la Muncitori necalificati. La grupa 95 (vanzatori) intrati si vedeti daca se potriveste vre-o functie.
Succes.
952001 si 952002 pentru vanzare produse nealimentare.

Noroc cu dumneavoastra ca acum am vazut ca s-a schimbat codul cor si ca pana in 31 decembrie 2011 se merge in paralel cod vechi cu cod nou, nu am avut aceasta informatie. :rtfm:
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2011
lorelayold76, utilizator
multumesc pentru raspuns, dar deocamdata imi da eroare pe site...oricum ma voi utia in grupa sugerata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cu 8 clase scorus69 scorus69 Buna ziua Pot sa angajez o persoana in comert cu ridicata produse nealimentare pe post de vanzator dar are 8 clase fara nici o alta calificare?Daca nu se ... (vezi toată discuția)
Stabilire nivel salar ametist ametist Daca am un angajat care nu are bacalaureatul dat, dar are un curs facut de "TEHNICI DE COMERCIALIZARE MARFURI" cu durata de 30 ore la Camera de Comert, pe ce ... (vezi toată discuția)
De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? Eusebiu85 Eusebiu85 Buna ziua, 1. De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? 2. Imi puteti spune si codurile COR? Va multumesc din ... (vezi toată discuția)