avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicarea unui teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicarea unui teren agricol

mai pot revendica un teren agricol daca nu l-am reventicat pina acum in 2011?

Cel mai recent răspuns: ioanmarin , utilizator 22:08, 8 Noiembrie 2011
De revendicat il puteti revendica oricand, dar nu stiu ce sanse de castig mai aveti, avand in vedere ca ultima zi de formulare a cererilor a fost 30.11.2005, iar actiunile in revendicare direct in instanta, fara cerere inregistrata, in termen, la comisia locala de fond funciar se cam resping fara prea multe discutii... Poate ar fi bine sa incercati mai intai o actiune in repunere in termenul de depunere a cererii la comisia locala, motivand (obiectiv) de ce nu ati facut acest demers pana acum.
ce inseamna ? o actiune in repunere in termenul de depunere a cererii la comisia locala motivind ( obiectiv) de ce nu ati facut acest demers pina acum.......imi puteti da un exemplu ?
Este o cerere pe care o adresati judecatoriei in a carei raza de competenta se afla localitatea unde este situat terenul ce urmeaza a fi revendicat, prin care solicitati repunerea in termenul de formulare a cererii de revendicare a terenului respectiv, intrucat ati fost impiedicat sa o depuneti in termenul prevazut de lege (30.11.2005) pentru ca....... (motivele pentru care nu ati formulat cererea de revednicare la timpul ei). Atentie, nu prea se sustin motivatii ca: nu am stiut de existenta legii/a pamantului, etc.
multumesc pentru raspuns . problema e ca nu aavut niciun motiv decit ca tata a -ispus ca lui nu i-i trebuie pamint iar dupa atiti ani sa razgindit ...ce motiv se mai poate invoca sa fie credibil ..nuamnicio idee ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare teren costi_mbd costi_mbd am o suprafata de pamant care este administrata de Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare....ce trebuie sa fac pentru a o revendica? sau cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Retrocedari cicidaniela cicidaniela buna ziua mai este posibil sa facem cerere de retrocedare pamant sau casa? multumesc. (vezi toată discuția)
Cumparare drept de retrocedare costi.voicu costi.voicu Salutare, Am aflat de la un prieten ca s-ar putea cumpara dreptul de retrocedare de la o persoana care nu a revendicat la timp un teren intravilan. In ... (vezi toată discuția)