avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pt oamenii de rand ce in seamna a gratifica si un ex ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pt oamenii de rand ce in seamna a gratifica si un ex va rog

o definitie pe intelesul tuturor si un ex mersi
Puteti consulta informatiile de la adresa [ link extern ]
Este vorba de actele facute cu ttilu gratuit( de exemplu actul de donatie) , unde trebuie sa existe intentia de a gratifica, adica de a da ceva gratis, fara a cere o contraprestatie la schimb.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie cu cauza imorala ce inseamna?exemplu marciuc marciuc cauza imorala la donatie care ar fi 2 exemple?mersi daca era prevazuta expres cauza obligatiei in inscrisul constatator INEXISTENTa cauzei se va dovedi tot ... (vezi toată discuția)
Donare mostenire Nakiafaszagyerek Nakiafaszagyerek Buna seara Bunica mea vrea sa.mi doneze partea ei din mostenirea ce I se cuvine dupa strabunica mea. Adica: Strabunica mea dupa moartea parintilor ei ... (vezi toată discuția)
Cer bani sub forma de donatii cititorilor articolelor. Alexutu123 Alexutu123 Daca cer bani sub forma de donatii cititorilor articolelor pe care le public, aceasta este o masca pentru o activitate independenta? Doresc bani pentru mine ca ... (vezi toată discuția)