avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere pentru acordarea ajutorului de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere pentru acordarea ajutorului de incalzire

Am si eu o problema. Am un apartament pe numele meu si locuiesc cu o prietena, care e trecuta si ea la cheltuielile casei,dar nu are adresa din buletin aici. Completez cererea in numele persoanei indreptatite? Pe ea o trec la membru de familie ? Sau ?
Cel mai recent răspuns: addelle , utilizator 19:01, 8 Noiembrie 2011
Complectati cererea ramane pe numele persoanei indreptatite iar prietena ramane pe dinafara fiindca nu poate face dovada ca locuieste in acel imobil .

locuinta de domiciliu sau de resedinta - locuinta situata la adresa inscrisa in actele de identitate ale membrilor de familie sau, dupa caz, adresa la care persoanele sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei;

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Si prietena mea ...este luata in calcul la cheltuieli . Deci pe ea nu trebuie sa o trec nicaieri ?
atata timp cat locuieste cu dumneavoastra si este trecuta la cheltuielile de intretinere trebuie sa o treceti si pe cerere.
Si cum face dovada ca locuieste acolo ?
confirma adminstratorul pe cerere.
in momentul in care se va face ancheta sociala, prietena va trebui sa aibe o adeverinta de la primaria de domiciliu din care sa rezulte ca nu a cerut ajutor de caldura de acolo.

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire ContSters225225 ContSters225225 Buna seara , Am si eu o intrebare vizavi de persoanele care compun \"familia\". Eu locuiesc cu prietena mea la bloc intr-un apartament prop personala.Ea este ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura uraganinstant uraganinstant Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament inchiriat impreuna cu o prietena. Contractul de inchiriere este facut \"de mana\", nu este legalizat la ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire anagrz anagrz Buna ziua, Sunt proprietara a unui apartament cu 2 camere in localitatea Constanta. Sunt divortata si am o fetita de 20 ani, care este studenta in anul 1 la ... (vezi toată discuția)