avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere pentru acordarea ajutorului de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere pentru acordarea ajutorului de incalzire

Am si eu o problema. Am un apartament pe numele meu si locuiesc cu o prietena, care e trecuta si ea la cheltuielile casei,dar nu are adresa din buletin aici. Completez cererea in numele persoanei indreptatite? Pe ea o trec la membru de familie ? Sau ?
Cel mai recent răspuns: addelle , utilizator 19:01, 8 Noiembrie 2011
Si o trec la familie sau unde? Poti fii mai explicit ? Eu sunt persoana indreptatita ..iar ea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire ContSters225225 ContSters225225 Buna seara , Am si eu o intrebare vizavi de persoanele care compun \"familia\". Eu locuiesc cu prietena mea la bloc intr-un apartament prop personala.Ea este ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura uraganinstant uraganinstant Buna ziua! Locuiesc in Bucuresti, intr-un apartament inchiriat impreuna cu o prietena. Contractul de inchiriere este facut \"de mana\", nu este legalizat la ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzire anagrz anagrz Buna ziua, Sunt proprietara a unui apartament cu 2 camere in localitatea Constanta. Sunt divortata si am o fetita de 20 ani, care este studenta in anul 1 la ... (vezi toată discuția)