avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... acte bloc de locuinte nou - ordinea actelor si ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

acte bloc de locuinte nou - ordinea actelor si emitentii

bloc locuinte finalizat 2011 in faza de dezmembrare, as dori sa aflu exact ordinea actelor si cine le emite. (cadastru, intabulare, dezmembrare, etc). multumesc!
Cel mai recent răspuns: ally7 , utilizator 22:58, 7 Noiembrie 2011
Aici gasiti raspunsul la intrebarea dvs. :bow:[ link extern ]
multumesc!
as dori sa stiu ce trebuie sa faca constructorul. ordinea actelor+autoritatile care le acorda/aproba pana la ctr v-c. apoi urmeaza actele pe care le voi face eu. deocamdata urmaresc sau verific ce spune constructorul, daca spune sau nu adevarul.
ally7 a scris:

bloc locuinte finalizat 2011 in faza de dezmembrare, as dori sa aflu exact ordinea actelor si cine le emite. (cadastru, intabulare, dezmembrare, etc). multumesc!


faza de dezmembrare a ce? a terenului? sau e in faza de parcelare/apartamentare?
daca are procesul-verbal de receptie finala la terminarea lucrarilor, poate trece la apartamentare...si apoi va obtine cf-ul individual pt. fiecare apartament...si apoi va poate vinde! fiti atent ca cf-ul ap. pe care-l veti cumpara, sa fie liber de sarcini!
proces verbal receptie septembrie 2011, spun ei ca au cadastru si intabulare si ii cred deoarece au ajuns in faza de dezmenbrare a apartamentelor ptr incheierea ctr v-c individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie imobil - dezmembrare afd17 afd17 buna ziua,va rog sa imi spuneti daca la un imobil aflat in faza finala de constructie,si intabulat pe baza unei autorizatii de constructie in care se ... (vezi toată discuția)
Un sfat: cumparare apartament iroxana iroxana Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament construit nou care este cumparat nu direct de la constructor ci de la un anume investitor printr-o agetie imobiliara ... (vezi toată discuția)