avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum se poate ataca o decizie de imputare emisa de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum se poate ataca o decizie de imputare emisa de primarie?

cum se poate ataca o decizie de imputare emisa de primarie pentru recuperarea asa-zisului prejudiciu cauzat prin incasarea drepturilor speciale ale functionarului public acordate prin contract colectiv de munca incheiat cu primaria?

Cel mai recent răspuns: adibuta , utilizator 22:22, 9 Noiembrie 2011
adibuta a scris:

cum se poate ataca o decizie de imputare emisa de primarie pentru recuperarea asa-zisului prejudiciu cauzat prin incasarea drepturilor speciale ale functionarului public acordate prin contract colectiv de munca incheiat cu primaria?

POTI TE ROG SA-MI SPUI CE LEGE, ORDIN SAU HOTARIRE A ANULAT DREPTURILE SPECIALE ALE FUNCTIONARILOR DIN PRIMARII, DREPTURI CUPRINSE IN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA PE 2010?
MULTUMESC ANTICIPAT

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
adibuta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie imputare sume incasate necuvenit functionar public ContSters135086 ContSters135086 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema : Se poate emite o dispozitie de imputare sume incasate necuvenit ( in urma controlului Curtii de ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unui spor acordat in anul 2008 unui functionar public frexalina frexalina In cursul anului 2008 s-a acordat spor ptr.functionar public si ulterior Curtea de Conturi a constatat ca este nelegal acest spor.Angajatorul trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Raspunderea civila a functionarului public ContSters14414 ContSters14414 Buna ziua, am urmatoarea problema: in luna septembrie a anului trecut, am parasit locul de munca ( institutie publica-functionar publice), prin acordul ... (vezi toată discuția)