avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de reziliere contract internet este LEGALA ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de reziliere contract internet este LEGALA ???

As dori un sfat daca se poate. Firma de recuperare X imi solicita prin somatie plata unei sume de bani, suma compusa din contravaloare servicii de 91 ron + penalitati intarziere + taxa de reziliere de 650 ron. Cum poate fi taxa de reziliere mai mare decat debitul principal? potrivit legii 193 din 2000, sunt considerate clauze abuzive acele clauze in care comerciantul a impus consumatorului, prin contract, clauze referitoare la plata unei sume fixe in cazul denuntarii unilaterale. ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: vali_ned , utilizator 13:12, 8 Noiembrie 2011
Am ajutat un coleg sa rezolve o astfel de problema si a reusit.
Intrucat se pare ca spetele sunt asemanatoare, cred ca v-as putea oferi modelul sesizarii pe care am intocmit-o pentru colegul meu, daca imi comunicati o adresa de e-mail.
adresa mea e vali_apre@yahoo.com. VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract aledical aledical Buna ziua , daca stie cineva daca a intrat in vigoare legea care nu mai obliga sa platim taxa de reziliere contract telefonie mobila. (vezi toată discuția)
Reziliere contract panaitdavid_catalin panaitdavid_catalin un contract de internet, in perioada contractuala,se poate reziliala solicitarea clientului fara taxe de reziliere, sau alte taxe asemanatoare, solicitate de ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila padrecatalin padrecatalin Am contract cu firma Cosmote pe care l-am prelungit acum 1 an pt inca 2 ani. Pot cere rezilierea contractului fara sa le platesc daune? Ei mi-au zis ca trebuie ... (vezi toată discuția)