avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Puncte de lucru- obligatorii sau nu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Puncte de lucru- obligatorii sau nu?

Buna ziua,
As avea si eu va rog frumos urmatoarea situatie: am o societate al carei obiect de activitate se refera la prestarea serviciilor de curatenie. Sediul acesteia este in Bucuresti insa avem contracte cu hoteluri din cateva orase unde plasam anjajatii nostri (acsetia au domiciliile in orasele respective) sa presteze serviciile de curatenie.
Intrebarea mea ar fi: este obligatoriu sa-mi deschid punct de lucru in fiecare oras unde prestez serviciile de curatenie?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: elena_2 , utilizator 17:22, 8 Noiembrie 2011
nu, dvs prestati la sediile clientilor si nu in spatii proprii.
Multumesc frumos pentru raspuns.
La ultimul control mi-au cerut registrele unice de control "de la punctele de lucru". (avand in vedere ca desfasor activitataea in cele cateva orase ) .Am raspuns ca nu am puncte de lucru deschise si mi s-a spus ca trebuie sa rezolv acesta situatie insa eu nu stiu cum? E suficient daca modific declaratia de la registru si sa scriu ca desfasor activitate la terti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru danielandrei danielandrei In cazul in care se doreste deschiderea unui punct de lucru in acelasi oras cu sediul social, iar toti angajatii si toata activitatea sa se desfasoare la pct ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator punct de lucru cojocar veronica cojocar veronica societatea pe care o reprezint are un contract de prestari servicii cu o firma in al carei spatiu autorizat(are certificat constatator al punctului de lucru) ... (vezi toată discuția)
Registrul unic de control si registrul de evidenta fiscala iclaudia19 iclaudia19 buna seara, registrul unic de control trebuie sa il iau si pentru sediul social desi am declarat k nu desfasor activitati la sediul social sau doar pt punctul ... (vezi toată discuția)