avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cotizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cotizatie pentru cresterea copilului

Buna seara,

Am nevoie de sfatul dvs, in noiembrie 2008 m-am angajat la o firma in Bucuresti, in octombrie 2010 m-au concediat (mi-au desfintat postul, dar nu mi-am inaintat actele pentru somaj). In iunie 2011 m-am angajat din nou iar acum sunt gravida in 5 saptamani. Pot plati cotizatiile pentru lunile nelucrate pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: lavinia82 , utilizator 15:14, 9 Noiembrie 2011
Multumesc tuturor.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
lavinia82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? Nico4u Nico4u Buna seara as avea si eu o intrebare la care va rog mult daca se poate sa imi raspundeti.In 27 mai 2011 mi-a incetat un contract de munca la un angajator, iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mihta Mihta Buna ziua, Sunt intr-o situatie in care nu stiu daca pot beneficia de indeminzatia pentru crestere copil. In data de 31 ianuarie 2009 mi s-a incheiat CM ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil!!!!!!!!!rog raspuns urgent! dana enaceanu dana enaceanu Am lucrat in invatamant 6 ani fara intrerupere,acum sunt PFI .Din ce m-am documentat pana acum se precizeaza sa existe 12 luni cotizate anterior datei de ... (vezi toată discuția)