avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general raport de gestiune hotel
Discuție deschisă în Contabilitate în general

raport de gestiune hotel

sumele datorate de turisti se trec in raportul de gestiune?
Cel mai recent răspuns: ContSters228228 , utilizator 20:38, 12 Noiembrie 2011
“Raportul de gestiune” stabileşte zilnic situaţia realizărilor şi a încasărilor distinct pe servicii prestate şi modalităţi de încasare.Din “Raportul de gestiune” al hotelului rezultă sume datorate de turiştii pentru cazare de exemplu.
dar de ce datorate platesti primesti bonul fiscal si primesti cheia.(incasari din servicii)
ovidiu7676 a scris:
dar de ce datorate platesti primesti bonul fiscal si primesti cheia.(incasari din servicii)

Imi explicati si mie va rog ceea ce ati vrut sa scrieti aici?
Cine "platesti, primesti.."?:sorry:
raportul de gestiune se face in comertul cu amanuntul.

d-aia cred ca se balbaie asa ovidiu7676:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate partida simpla IOANBRADEA IOANBRADEA BUNA ZIUA! Daca am un magazin de piese auto(comert cu amanuntul)si livrez marfa unei firme persoana juridica care este consumator final, trebuie sa eliberez ... (vezi toată discuția)
Erori/greseli de inregistrare a bonurilor fiscale rasaritcdumitru rasaritcdumitru Am inregistrat gresit un bon fiscal, ( o suma enorma ce ar echivala cu incasarile pe cca 3 ani), nu am \"batut\" sau pur si simplu nu s-a inregistrat virgula ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile i.i. -servicii reincarcare cartele telefonie si carduri plati online Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua, va cer ajutorul in elucidarea urmatoarelor probleme: 1-Detin un aparat de incarcari electronice cartele telefonie mobila , in fiecare saptamana ... (vezi toată discuția)