avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ASISTENT SOCIAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ASISTENT SOCIAL

Buna ziua,
Imi poate spune cineva ce studii trebuie sa aiba un asistent social ? Sau unde pot cauta informatii? va multzumesc
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 14:17, 9 Noiembrie 2011
Statutul asistentului social
Legea nr. 466/2004:

Art. 2. - (1) Pot fi asistenti sociali urmatoarele persoane:
a) cetatenii români;
b) cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene, ai celorlalte state din Spatiul Economic European si ai Confederatiei Elvetiene;
c) cetatenii statelor terte cu care România are acorduri bilaterale de reciprocitate si care au resedinta temporara sau permanenta în România.
(2) Titlul de asistent social poate fi detinut de:
a) persoana care a obtinut diploma de licenta în cadrul unei institutii de învatamânt superior cu specializare în domeniu, forma de lunga durata, 4 ani, acreditata conform legii;
b) persoana care detine diploma de absolvire a unei institutii de învatamânt superior cu specializare în domeniu, forma de scurta durata, 3 ani, acreditata conform legii;
c) persoana care detine diploma de asistent social echivalata conform legii;
d) persoana care detine diploma de asistent social eliberata sau recunoscuta în unul dintre statele membre ale Uniunii Europene, în unul dintre statele apartinând Spatiului Economic European ori în Confederatia Elvetiana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent, ajutati-ma va rog... Tabaranu Eliza Tabaranu Eliza Am terminat Fac. de Administratie publica si lucrez la Compartimentul de asistenta sociala si m-ar interesa un curs mai serios in domeniul asistentei sociale ... (vezi toată discuția)
Functionar public cu atributii de asistent social irinna irinna Suntem un grup de functionari publici care lucram intr-un serviciu public de asistenta sociala din cadrul unei primarii si ne aflam in urmatoarea situatie: ni ... (vezi toată discuția)
Ref ocupare post Nedeta Nedeta Buna dimineața! Va rog sa-mi răspundeți daca pot ocupa un post de asistent social fără studii superioare, la primăria unei comune. Va mulțumesc ... (vezi toată discuția)