Buna ziua,
Am revnit cu o problema legata de fiul meu,nu a mai platit pensia alimentara de cativa ani,si anul acesta de Sf. Maria a fost chemat la politie pt acest lucru. El s a prezentat,numai ca ofiterul de serviciu a spus ca nu se lucreaza la biroul unde a fost citat(a fost zi libera pe 15/08/2011). Fara alta citatie primita,in urma cu cateva zile la soacra lui au venit niste politisti pentru a-l lua,nu am inteles prea bine,ceva cu executare silita.
Mentionez faptul ca el nu s a angajat din cauza ca are doar 6clase,si este plecat din tara de cateva saptamani tocmai pentru a face rost de bani sa si achite datoriile,aici in tara nu isi gasea de lucru nici macar in constructii.
Va rog ajutati-ma,nu stiu cum sa fac in lipsa lui,sa o trimit pe nora mea la sectia de politie sa vorbeasca cu politistul care se ocupa de dosarul fiului meu si sa spuna ca s-a prezentat atunci cand a fost citat? Ca nu a refuzat sa se prezinte?Ce e de facut?
Va multumesc anticipat:">.
Citatie procedurala
birdie
Buna Seara,
Am fost sunat astazi sa ma prezint la o sectie de politie.Persoana s-a prezentat,( nu mai tin minte exact numele) si a spus sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Abuz verbal
mika24
Acum o zi. Am fost citata sa ma prezint la o sectie de politie. M-am prezentat si acolo am ramas suprins neplacuta cand m-am intalnit cu un organ de politie. ... (vezi toată discuția)
Intrebare
coca1955
buna ziua am si eu o rugaminte la dvs
va rog sa-mi spuneti daca este normal ca sa vina un politist la mine la serviciu sa-mi puna intrebari fara sa fiu ... (vezi toată discuția)