avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anvelopare blocuri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anvelopare blocuri

Buna seara,
o intrebare: daca o scara a unui bloc face o anvelopare (contract particular nu cu administratia blocului si fara aviz de la primarie) si anul viitor primaria va face anveloparea intregului bloc ce vor face cei care au facut deja? Am auzit zvonuri cum ca se vor desface toate aceste anvelopari particulare si vor face din nou si cei care aveau deja. Exista o lege care prevede acest lucru sau anveloparea se va face doar pentru apartamentele unde nu exista facut deja?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2011
rocky, utilizator
Cel mai recent răspuns: huber72 , utilizator 10:06, 10 Noiembrie 2011
oricum 2400ron ptr toata lucrarea e ideal,dar stai sa vezi cand vine primaria si spune ca tie k proprietar ptr cei 20% din costul lucrarii dai vre-o 4000-7000ron!!!atunci sa te tii!asa k pregatestete psihic!nu intram in detalii de ce costa atat de mult cu primaria si de ce asa de putin in regim propriu!?!asta banuiti desigur!:D
2400 roni apartamentul cu 3 camere + partea comuna (care, desigur nu va fi mult pentru ca se va baga la cheltuiala tot blocul) nu toata lucrarea pe scara. Problema mea nu este pretul ci modalitatea prin care s-a contractat aceasta lucrare si faptul ca nu exista autorizatie de la primarie. Tinand cont de acest lucru intrebam daca exista nesansa ca, daca la anul va anvelopa primaria sa dea jos tot ce se face acum. Stiu ca preturile prin primarie sunt enorme dar aici e vorba de reabilitare termica (exista o confuzie generala, ea nu priveste doar anveloparea) care inseamna: anvelopare, terasa,geamuri termopan (inclusiv pentru proprietarii care nu au asa ceva si termpane pe scari, incluzand usile) toata instalatia sanitara de la subsol si cam atat, cred. Sa zicem ca intr-un fel se justifica potentialele costuri atat de mari (am inteles, din hartia primita de la primarie zilele trecute) ca asociatiei ii revine suma de plata de 577.000 roni ceea ce, desigur este aberant pentru ca aceasta suma reprezinta doar 20 sau 30% din costul lucrarii ea fiind estimata la cca. 3.300.000 roni (cu suma asta ridici un bloc intreg)
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
Adriantot, moderator
din ce am auzit cei care si-au facut singuri si nu au autorizatie de la primarie si nici acordul asociatiei vor primi o amenda. Nu cred k vor da jos lucrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari de investitii infosystems4u infosystems4u Buna ziua, As dori sa ma lamuresc in doua spete: 1.) o anevlopare partiala (deci pe o camera, dar pentru toata verticala de 10 etaje + parter) facuta prin ... (vezi toată discuția)
Anvelopare blocuri rocky rocky Buna ziua, va supun atentiei un fapt: locuiesc in bucuresti intr-un bloc P+4. O vecina a contractat in particular (deci nu prin asociatia de proprietari) o ... (vezi toată discuția)
Deturnare fonduri asociatie de proprietari? rocky rocky Buna ziua, o vecina dupa scara unde locuiesc a contractat o lucrare de anvelopare pentru toata scara. 4 familii dupa scara nu fac din diverse motive: o ... (vezi toată discuția)