avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie somaj din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie somaj din concediu crestere copil

buna seara
va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: se poate beneficia de somaj dupa revenire din concediu crestere copil daca se face angajarea pe perioada determinata de 1 luna intr-o alta firma din trust ? Se considera continuitate ?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ionela mitrache , utilizator 20:21, 9 Noiembrie 2011
multumesc mult de sfat
o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? invictus_ln invictus_ln daca am lucrat la o firma 18 luni si am incetat contractul de munca in 15 ian 1012 conf art 51 lit b, pot, in prezent sa beneficiez de somaj, in toata aceasta ... (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu dupa concediul de 2 ani crestere copil GalBianka GalBianka Buna Ziua In data de 02.02.2014 gemenele mele implinesc varsta de 2 ani, in acest timp mi s-a terminat cotractul de munca la compania respectiva avand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului NicoletaFulias NicoletaFulias Buna, As dori sa stiu ce am de facut in cazul in care vreau sa fac un copil si nu am mai muncit muncit in tara de la 01.01.2013. La 31.12.2012 mi s-a desfacut ... (vezi toată discuția)