avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refuz Bilet la ordin
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refuz Bilet la ordin

Buna seara,
In cursul zilei de maine am de acoperit un Bo la ordin cu o suma foarte mare,pe acre nu o posed.Daca BO este deja introdus in Banca mai poate fi retras?Deoarece maine de dimineata voi incerca o reconciliere,asta in conditiile in care si ei sunt de acord.
Aveti idee sa imi spuneti la ce suma,sau in ce conditii se sesizeaza politia economica?
sau la cate refuzuri?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc,
Astept raspuns,
Cel mai recent răspuns: Mariko , utilizator 10:59, 12 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
sa megreti la banca si sa le explicati despre ce este vb.. discutati cu directorul sucursalei...nu cu orice functionar de la ghiseu..
evident e bine sa aduceti si o copie a pv. de consemnare a concilierii pe care o veti avea cu firma respectiva...dar pana atunci, e posibil sa beneficiati de clementa bancii... :)
Am inteles,dar BO il poateretrage decat cei care l-au bagat nu eu...,din ceea ce stiu...,care sunt riscurile la care ma supun daca ii dau refuz acetui Bo,deoarece in luna octombrie am mai avut inca un refuz,
multumesc,
Astept raspuns,
La BO puteti avea mai multe refuzuri nu conteaza. La CEC -uri trebuie sa aveti mai mare grija. Sunt curioasa pana la urma cum ati rezolvat aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre cec si bo in cazul neplatii creantei nc_neagu nc_neagu Lucrez intr-o companie de distributie care accepta la plata pe scara larga instrumente de plata (cec;BO).Stiu ,cel putin ,statistic vorbind ca cec-ul este mai ... (vezi toată discuția)
Garantii Cent Cent Datorita crizei economice ma astept ca in curand sa nu mai reusasc sa tin pasul platilor si sa platesc cu intarzieri tot mai mari furnizorii. Totodata cei de ... (vezi toată discuția)
B.o. refuzat - solutii magyari magyari Am un debitor cu care am negociat mai bine de o luna, insa cu etapa amiabila nu am ajuns nicaieri. La un moment dat mi-a spus ca imi achita o suma daca vreau ( ... (vezi toată discuția)