avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... se poate accesa date personale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

se poate accesa date personale?

poate militia sa imi intre in pc si sa vada ce fac?m-au amenintat ca vor face asa ceva.ei banuiesc ca eu am afurat un laptop.eu stiu ca arfi ilegal,si ca au dreptul laperchezitie informatica,dar nu la asa ceva.

ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: ion_iliescu , utilizator 22:08, 9 Noiembrie 2011
e clar ca userul foloseste un laptop furat,sau chiar furat de ea si se teme sa nu fie prinsa.
mai sus mentioneaza ca foloseste retele wirless,depe unde cum.deci stie ca poate fi identificata dupa mac.
eu cred ca a fost identificata conexiunea,si au incercat sa o faca sa marturiseasca,deoarece poate fi principalul suspect.

sa intre in pc si sa vada ce faceti,nu au cum.insa pot monitoriza traficul.

asteptati-va la o percehezitie.mai bine scapati de laptop.daca il gaseste la dumneavoastra,va poate retine.

daca vati contectat la retea wirless,va fi greu de demonstrat cine sa conectat.asa ca scapati de laptop,ca sa nu fiti prinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei madalinadumitra madalinadumitra Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Ce risc pentru furt? CurtisEffland CurtisEffland O să încerc să vă povestesc cât mai pe scurt problema cu cele mai importante detalii. Eram intr-o zi cu vărul meu la un supermarket, am petrecut ceva ... (vezi toată discuția)
Se poate fura ip-ul? daca da, ce-as putea face ca situatia sa nu se repete? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea De doua ori in ultimele doua saptamani calculatorul a afisat \"conflict de retea\" iar internetul nu a mai functionat (in sensul ca paginile nu se mai ... (vezi toată discuția)