avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... asigurarile ...in cazul unui penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

asigurarile ...in cazul unui penal

la 5 victime cu 55 zile med.legala si 1 cu 90 zile plus un deces asiguratorul este din spania si auto avea asigurare calatori in cazul unui accident .Intrebare : asigura daune morale si materiale si ce altele mai asigura? plus spitalizarea si operatia ? la cazul de mai sus ? si la ce ma pot astepta la aceasta gravitae ? mentionez ca nu am bani pentru a ma impaca cu 6 vatamari corporale. vinovatia mi-am recunoscuto la politie si urmeaza sa fiu chemat la parchet. Se poate lua cu suspendare?
Cel mai recent răspuns: nikolos , utilizator 11:54, 11 Noiembrie 2011
este concurs de infractiuni:pentru pers cu 5 zile de ingrijiri medicale -vatamare corporala,cea cu 90-vat corp grava,decesul -ucidere din culpa(presupun ca nu i-ati dorit moartea),sunt sanse foarte mici sa luati cu suspendare nici macar cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei sub supraveghere,pt ca nu intruniti conditiile
ce fel de conditii nu intrunesc? mai precis......?eu faceam asemanare intre alte cazuri precum ucidere din culpa a mai multe pers. 2-3 este mai usoara fata de ceeace am relatat mai sus? si cu asigurarile...?
Veti putea sa fiti condamnat la o pedeapsa cu suspendarea conditionata sau la suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere daca in instanta veti primi 2 ani respectiv 3 ani pt infractiunile savarsite, deoarece exista concurs.
Incercati totusi sa va impacati cu victimele care au suferit vatamari, daca nu cu toate macar cu cateva deoarece veti avea mai multe sanse la o suspendare, oricare ar fi ea.
victimile cer peste posibilitatile mele eu fiind somer si sotia ziliera ce pot face? la acest incident cu omor din culpa si vatamare corporala este concurs de infractiuni pedepsele se vor cumula , contopii ?Depaseste 3 ani?
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
nikolos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident - ce patesc? noik noik am avut un groaznic accident am lovit o basculanta cu partea fata dreapta amicrobuzului meu in partea stanga spate a basculantei de unde a rezultat decesul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - ucidere si vatamare corporala din culpa, consecinte joc joc va rog sa-mi spuneti la ce articole se incadreaza soferul profesionist in urma accidentului rutier fara a incalca vreo legislatie rutiera [ viteza , fara ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima decedata - sofer ->0.94 mg/l aer expirat cryisty cryisty Salut ... As avea o intrebare mai lunga ... Cazul unui prieten -> Intr-o seara in jurul orei 23:00 , 5 tineri (dintre care 1 minor) , au plecat in afara ... (vezi toată discuția)