avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

va rog mult un sfat daca se poate:Vreau sa dau in judecata firma unde am lucrat si nu stiu ce sa scriu in reclamatie.Adica nu stiu cum sa ma adresez curtii.Va multumesc pt.intelegere.
Cel mai recent răspuns: pinuriu , utilizator 08:00, 11 Noiembrie 2011
are avizele de primire a marfii.formulare de inventar si seriile plicurilor cu bani.
procesele verbal de inventar.
si poate aduce si martori
In acest sens, aceste documente constituie probe care dovedesc faptul ca a lucrat in perioada respectiva ...

La cerere pct.4 se poate adauga si obligarea angajatorului la incheierea c.i.m. pentru perioada respectiva ...
va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca florin40 florin40 Buna ziua ,as dori si eu un model de trimitere in instanta a angajatorului pentru neplata sporurilor de noapte si sporurilor de vechime. (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata a fostului angajator pentru plata salariului neachitat vasiledumitru vasiledumitru care sunt pasii care trebuie urmati in actiune ; este un formular tip ? ; trebuie sa platesc si cit ;nu am avut contract legal dar am alte inscrisuri care fac ... (vezi toată discuția)
Sesizare tribunal in cazul neplatii salariului compensatoriu alinaon alinaon Buna ziua.Am \'beneficiat\' in urma cu o luna de incetarea CM conf art 65( avand CM pe perioada nedeterminata,vechime 5 luni).La fel ca si in cazul altor ... (vezi toată discuția)