avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire bani

Buna ziua.Va rog sa mi spuneti daca se poate ataca o suma de bani pe care cel decedat a lasat o in timpul vietii ,unuia dintre copii,pentru cheltuieli de inmormantare.Mentionez ca nu au fost depusi intr un cont,deci nu exista niciun fel de act.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: 1Adriana , utilizator 18:59, 11 Noiembrie 2011
depinde cine este nemultumit si depinde cat reprezinta din mostenire acea suma de bani
Neexistand nici un fel de act, cu ce se poate dovedi afirmatia ?
mary-anna a scris:

depinde cine este nemultumit si depinde cat reprezinta din mostenire acea suma de bani

NNu exista niciun fel de mostenire,e doar o suma modica reprezentand "bani de inmormantare",pe care defuncta i a dat unuia dintre copii in care a avut incredere ca se va ocupa de asta.,pt ca au domiciliat in aceeasi localitate.Nemultumit e celalat copil,care o vizita extrem de rar.Multumesc pt raspuns
iulianamandrescu a scris:

Neexistand nici un fel de act, cu ce se poate dovedi afirmatia ?

Asa ma gandeam si eu, doar vroiam o confirmare.Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întocmirea de testament pentru soțul supraviețuitor! savescuioan@gmail.com savescuioan@gmail.com În ce condiții, soții, deși au urmași, își pot întocmi un testament prin care, în cazul decesului unuia dintre ei, ii pot lăsa soțului ... (vezi toată discuția)
Vanzare inainte de incheierea succesiunii. se poate? f3g4zuzu f3g4zuzu Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: In urma unui testament am devenit legatar cu titlu particular pe un apartament. Urmeaza sa mi se ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot gesica gesica Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: bunica mea a lasat mostenire mamei si matusii mele (copiii) o casa la curte. Sunt singura fiica a ... (vezi toată discuția)