Azi am "agatat" o masina parcata, usa stanga , o zgarietura mai mult... numai ca mai intinsa... adica are dimensiunile cam a unei palme... nu s-a luat nici vopseaua , eventual lacul de pe masina. Cand sa intamplat am crezut ca am i-am atins doar oglinda si am plecat mai departe, dar dupa vreo 100 m m-am oprit si am vazut ca era zgariata putin masina.
Mentionez ca era un martor, care s-a oprit putin si apoi a plecat mai departe, deci nu stiu daca mi-a luat numarul sau nu.
Ce as putea pati daca acesta va reusi sa informeze proprietarul celeilalte masini?
Unde s-a intamplat incidentul? Daca s-a intamplat intr-o parcare in spatele blocului sau pe un drum neasfaltat ori un teren viran este o speta iar daca s-a intamplat pe un drum public este alta speta.
In primele trei cazuri nu sunt incidente prevederile O.U.G. 195/2002 Republicata iar in a patra speta da.
s-a intamplat pe drum public. Treaba este ca eu am cam reusit sa repar masina in proportie de 80% si azi sau maine sper sa o repar de tot. Daca imi vine acasa citatie (prin postas sau primesc ceva in posta) si nu semnez, respectiv nu ridic citatia ce se intampla? automat trebuie sa merg la tribunal sau numai daca ma da in judecata respectivul?
Accident rutier
andreea_bc
In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)