cga43 
	    	Utilizator

cga43 
	    	Utilizator	    

in gluma ea a zis k accepta,ca e de acord.el s'a oferit sa trimita bani de drum si a si facut'o.vazand k are bani de primit(50 euro) dupa ceva timp ea a mers sa ii scoata,insa nu a mers in italia pt k are facultate aici si nu are cum sa plece
 alexandrugroza 
	    	Utilizator

alexandrugroza 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ValiF	                   

Bună ziua / bună seara!
De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)
	                    ValiF	                   

Bună ziua / bună seara!
De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)

Zuzu89	                   

Buna ,ma numesc Ana ,am 21 de ani si tocmai termin al doilea an de facultate iar in prezent locuiesc cu mama mea.Aceasta a facut un proces pentru pensie ... (vezi toată discuția)
	                    Zuzu89	                   

Buna ,ma numesc Ana ,am 21 de ani si tocmai termin al doilea an de facultate iar in prezent locuiesc cu mama mea.Aceasta a facut un proces pentru pensie ... (vezi toată discuția)

laluna13	                   

am semnat cu o agentie imobiliara ( in italia ) o propunere pt achizitionarea unui imobil , propunere irevocabila, in aceasta e scris ca tb sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
	                    laluna13	                   

am semnat cu o agentie imobiliara ( in italia ) o propunere pt achizitionarea unui imobil , propunere irevocabila, in aceasta e scris ca tb sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)