avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme gen eos ksi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme gen eos ksi

Buna ziua,

In urma cu 5 ani sotul meu a luat un imprumut pentru bunuri de la flanco.Acesta a fost platit aproape 2 ani (din 5 cat era creditul).Au fost anumite probleme familiale ,s-a pierdut locul de munca si nu s-a mai platit preluandu-l dupa o perioada asigurarile (omniasig) si am inceput sa platim acolo suma care au zis eii ca mai trebuie platita. Dupa un an de plata la omniasig am fost sunati de cei de la alpha bank sa ne spuna ca pentru acelasi credit care il platim la omniasig mai trebuie sa platim si la ei 800 lei ca omniasigul a preluat doar 75% din ceea ce noi aveam de platit si restul l-au preluat ei.

Ce sa facem platim sau nu?
de trecut au trecut 3 ani de la ultima rata platita..............dar ce nu inteleg eu este cum au preluat asigurarile(eu stiu ca atunci cand faci un credit cu asigurare acesta preia toata suma nu doar o parte) 75% iar alpha bank inca 25%.

Acest lucru ma nelamureste pe mine .
Este posibil asa ceva?
Creditul cand a fost contractat a fost facut cu asigurare cu tot.
Si de un an am fost anuntata de cei de la omniasig ca mai sunt 1500 de lei de plata si m-am inteles cu ei sa le platesc lunar o anumita suma iar dupa aproape un an vin si cei de la alpha bank si imi spun ca la acelasi credit mai sunt de plata la ei 800 lei...
Deci eu ce sa cred ?
Da, se poate ca banca sa-si asigure partial creditele...
Dv. personal v-ati asigurat acel credit, dv. ati semnat cu o anumita firma?
Nu cred, doar ati platit costul acestei asigurari in costurile creditului, nu? Atunci, treaba bancii unde s-a asigurat.

E foarte posibil sa fie prescris la alpha.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multe nelamuriri-contract credit de consum ancutzic@ ancutzic@ Buna ziua! O nelamurire am in ceea ce priveste un contract de credit pt bunuri de la flanco. Ratele aferente acestui contract am incetat sa le mai platesc ... (vezi toată discuția)
Executorul nu a virat banii în contul băncii creditoare iar acum există posibilitatea să mi se solicite încă o dată plata CrisCrisCristinaStan CrisCrisCristinaStan Buna ziua!Ma numesc Cristina Stan.Problema este putin cam complicata.Tatal meu a facut un contract de imprumut pentru un card,ALPHACARD VISA CREDIT,la Alpha ... (vezi toată discuția)
Bani neconfirmati de firma de recuperari creante eleina eleina Buna ziua am si eu o problema am avut o descoperire de card Citi Bank in 05.09.2013 aveam de plata 1508.76 lei in data de 18.10.2013 am platit la oficiul ... (vezi toată discuția)