avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Conditii ce trebuie indeplinite pentru a deveni ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Conditii ce trebuie indeplinite pentru a deveni administrator..

Buna seara....am si eu o intrebare...Sunt o studenta ...am 22 de ani si vroiam sa stiu daca am vreo sansa sa obtin functia de administrator in conditiile in care urmez cursurile necesare si obtin de asemenea calificarea necesara!!!
Sunt destul de tanara si de asta intreb....Vreau sa fac acest pas pentru ca m-am saturat sa vad cum administratorul actual incalca legile fara nici un pic de retinere!!!
Va multumesc!
egrasia la mine este de 10 ani de zile...si cauza este una singura...nu mai am acoperis pe colt...au zburat toate tiglele...si la fiecare ploaie mi se infiltreaza ... in ceea ce priveste sprijinitul in mod ilegal...a fost faptul ca a fost de acord ca ei sa isi ia podul in schimbul reparatiei la acoperis...eu nu am fost de acord...dar totusi am fost data afara din pod...iar administratorul sustine ca nu are ce sa faca...pur si simplu ridica din umeri....este posibil asa ceva?

@adriantot,
multumesc frumos...culmea este ca la nici o adunare generala comitetul executiv nu este prezent...iar un membru al comitetului executiv este de acord cu faptul ca cei care nu stau la ultimul etaj nu au de ce sa contribuie la repararea acoperisului....este normal?? ce fel de comitet executiv este acesta dak nu respecta legile....?? de 10 ani de zile le explic ca imi ploua in casa...nici macar un termopan nu pot sa imi pun pentru ca pur si simplu imi curge direct pe geam apa...mi s-a macinat atat de tare varul pe peretele unde imi ploua tot timpul incat pur si simplu a ajuns la structura de fier a placii!!!! dar totusi pe nimeni nu intereseaza....am fost si la biroul de control al asociatiilor de proprietari si mi-au dat de acolo un model de nota de constatare si totusi au refuzat sa o completeze...la noi chiar este o urgenta...aceasta reparatie nu cred ca mai tine de adunarea generala ...aici ma refer la locatarii care nu vor sa contribuie...ci tine de presedinte si comitetul executiv care nu trebuie decat sa vina la mine in apartament si sa vada cum arata...vreau sa spun ca o grinda de pe acoperis sta sa cada...oare trebuie sa se intample un accident "FEREASCA DUMNEZEU" ca sa se repare acoperisul?? :(
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
Adriantot, moderator
sarind peste faptul ca dvs confundati cele 2 fenomene, egrasia si infiltratiile de apa, in urma mesajelor anterioare am inteles mai exact problemele dvs ... si va dau dreptate
o intrebare ... ati facut sesizari scrise catre comitetul executiv al asociatiei ? daca da, ati primit vreun raspuns scris la ele ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie acoperis de bloc Buna ziua As dori sa stiu daca la constructia unui acoperis de bloc avand proiect toate actele in regula trebuie sa participe toti locatarii din bloc (cu ... (vezi toată discuția)
Doar prostii isi cumpara apartament la 4 ! spiridon vasilica spiridon vasilica Doar prostii isi cumpara apartament la 4 ! Asa este, locuiesc la etajul 4 al unui bloc cu 4 nivele. Si mi se spune foarte des acest lucru in momentul in care ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis doru6 doru6 Stiu ca s-a mai discutat acest aspect, insa totusi nu m-am lamurti. Stau la etajul 4, intr-un bloc de 4 etaje, vreau sa spun ca ne ploua in casa de ani buni, ... (vezi toată discuția)