avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoana fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoana fizica

am cumparat o casa cu curte comuna si am 25 mp amprenta casei construiti pe acte si 7 mp ilegal, problema este ca eu an acte am decat 25 mp curte nu am deloc find curte comuna cei 7 mp daca se sesizea organele statului am poate demola cei 7 mp ?
Cel mai recent răspuns: Diana Ben Othmane , Avocat 22:16, 11 Noiembrie 2011
este bine sa faci un proces de accesiune artificiala imobiliara,penttru a avea act de proprietate pe ce ati construit.In caz ca primiti vreo dispozitie in acest sens sa inovati faptul ca aveti dosar pe rol cu acest obiect,pentru terenul de sub constructie aveti in drept de superficie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie casa construita fara autorizatie. danaa1 danaa1 Buna ziua, Daca cineva a construit o casa fara autorizatie de constructie,si pana acum a mers pe relatii,cu cei de la primarie,exista pericolul ca intre ... (vezi toată discuția)
Conexare dosar ContSters338989 ContSters338989 Am un proces de partaj judiciar inca pe rol , si unul pentyru \\" a face \\" , am cerut demolarea unor constructii edificate ilegal pe terenul aflat in ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti daca se poate obtine un drept de superficie asupra unui bun , o casa construita in 2009. situatia este urmatoarea: am o cerere ... (vezi toată discuția)