avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recurs respins
Discuție deschisă în Executare silită

recurs respins

in cazul unui recurs respins ,cu hotarirea definitiva si irevocabila,si datorita faprului ca eu nu am absolut nici o vina in acest proces(vina fiind numai a executorului judec.) unde asi mai putea actiona? care ar fi instanta la care sa-mi indrept plingerea nedreptatii care mi s-a facut atit de catre instanta de fond,cit si cea de la Tribunal unde am facut recursul.Imi sustin nevinovatia dar nu stiu care ar fi instanta la care sa apelez ,hotarita fiind sa ajung pina la CEDO.Poate duta si 10 ani.eu nu sint vinovata de ilegaliatea facuta de executorul judecatoresc.:Multumesc.
Daca considerati ca instanta de recurs a omis a se pronunta cu privire la toate motivele invocate de dvs in recurs, se poate face contestatie in anulare, in termen de 15 zile de cand s-a luat la cunostinta de hotarare, dar nu mai tarziu de un an de la data cand hotararea a ramas irevocabila.
Aceasta se indreapta Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un recurs respins. monatedys monatedys buna ziua. nu stiu ce cale sa urmez in cazul unui recurs respins si in care cauza nu am nici o vina,vina fiind a executorului judecatoresc care nu a luat ... (vezi toată discuția)
Temei legal pentru cedo? iris9 iris9 Buna ziua. Am o decizie civila irevocabila in care am castig de cauza, dar nu mi s-au acordat cheltuielile de judecata decat in valoare foarte mica : apelul ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg termenul :a omis din greseala sa cerceteze vreunul dintre motivele de modificare sau de casare. pacurariu maria pacurariu maria Ce inseamna :a omis din greseala sa cerceteze vreunul dintre motivele de modificare sau de casare.?pe care as vrea sa-i invoc in cererea de contestatie in ... (vezi toată discuția)