avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosare la instante diferite pentru aceeasi fapta la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosare la instante diferite pentru aceeasi fapta la instante diferite

va rog mult sa imi spuneti si mie ce se poate face daca am doua dosare pentru fapte savarsite in acelasi timp.este vorba de inselaciune dar cu firme diferite...un dosar se afla la curtea de apel craiova si unul la judecatoria dr tr severin...pot sa fac o cerere sa mi se judece amandoua...sau ce pot sa fac ?va rog sa imi spuneti ce ar trebui facut sa mi se judece impreuna! va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 09:36, 12 Noiembrie 2011
Fiind vorba de fapte diferite ( inselaciuni) savarsite in localități diferite contra unor persoane diferite , este greu de crezut ca vreunul dintre pagubiti va accepta sa facă naveta doar ca sa asiste la condamnarea sau achitarea Dvs!!!
In plus , nu este aceeași fapta, sunt fapte diferite !!! Daca pacaliti 100 de persoane nu inseamna ca este o singura fapta , ci este concurs de infracțiuni!
B-)
Deoarece sunt doua dosare care au acelasi autor si aceeasi infractiune (inselaciunea), chiar daca sunt parti civile diferite, puteti cere conexarea, dar nu vad cu ce va avantajeaza, pentru ca istoricul dvs. ca inculpat in acelasi dosar va fi mult mai incarcat, si nu veti mai beneficia de nici un fel de circumstante atenuante.
Nu am inteles de ce unul se afla la Curtea de apel, va aflati in recurs?

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de conexare dosare penale redstyle redstyle buna seara ! am nevoie de un sfat intr-o problema penala in anul 2008 am administrat societatea fratelui meu (am avut o imputernicire in acest sens dar ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere ContSters183062 ContSters183062 in urma unei plangeri depuse la politie pt neplata pensiei de intretinere sa intocmit un dosar pt cercetari,care a fost inaintat parchetului dr tr severin unde ... (vezi toată discuția)
Cand se aplica art. 215, (5) ? pop sorin pop sorin Cetateanul X cu comportament antisocial extins, intimat in 21 de actiuni aflate pe rolul judecatoriilor, cel putin 4 dosare de cercetare penala. Toate ... (vezi toată discuția)