avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie pentru al doilea copil

buna am si eu o intrebare am o fetita de 1an si 7luni care face 2ani in aprilie iar eu trebuie sa nasc in iunie pot intra in concediu pentru cresterea celui de-al doilea copil si daca da ce trebuie sa fac in cele doua luni dupa ce fetita face doi ani
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 09:53, 13 Noiembrie 2011
Va trebui sa mergeti la locul de munca inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani si sa faceti o cerere de reluare a activitatii si sa semnati decizia de reluare a activitatii. Incepand cu prima zi cand ar trebui sa va prezentati la locul de munca ( ziua urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani) veti prezenta certificatele de concediu de maternitate ( din cele 126 de zile la care aveti dreptul). Apoi, dupa terminarea celor 126 de zile de concediu medical reluati toate etapele de la primul copil: cerere de suspendare a activitatii, dosar.. .etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj, concediu crestere copil bobu_elena bobu_elena Buna ziua.Ma aflu in momentul de fata in concediu de crestere copil de 2 ani.In acelasi timp sunt si insarcinata in luna a 3-a cu al doilea copil. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Calcul venit concediu pre/post-natal, respectiv indemnizatie ccc dupa concediu de maternitate claudia.mizar claudia.mizar Buna ziua, ma numesc Claudia Moldoveanu si sunt in situatia in care in data de 2 februarie 2011 cel de-al doilea copil al meu implineste varsta de 2 ani iar eu ... (vezi toată discuția)
Intrebare concediu de crestere a copilului PaulHorotan PaulHorotan Buna ziua Numele meu este Raluca Horotan si sunt medic rezident specialitatea radiologie si imagistica medicala. M-am angajat in 1 ianuarie 2013, iar din 19 ... (vezi toată discuția)