avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... INSELACIUNI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

INSELACIUNI

DOMINILOR CUM TREBUIE SA PROCEDEZ INTRUCAT AM PLATIT PENALITATE DE 900 LEI PE UN CALCUL FACUT DE O CONTABILA CARE MI-A PUS PENALITATE INCLUSIV PE CHITANTE PLATITE LA ZI IN PERIOADA 2005-2008?
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 18:19, 2 Octombrie 2008
trebuie o plangere penala
Faceti aceasta sesizare catre presedintele asociatiei si catre presedintele comisiei de cenzori cu rugamintea sa verifice calculele. Daca vi s-au luat bani in plus vi se pot restitui sau se pot transfera la cheltuielile dv. curente la intretinere, in fondul dv de rulment sau de reparatii. Daca se constata ca vi s-a calculat corect promiteti si dati presedintelui o bere si contabilei un suc. Oricine poate gresi.
Bafta!
Sunt de acord cu adriantot. Multora calculul penalizarilor li se pare o inselatorie .....daca e vorba de o perioada atat de mare de timp, nu e de mirare ca suma este atat de mare, chiar daca au fost si plati la zi. O fisa cu calculul lunar al penalizarilor v-ar lamuri definitiv. Si incercati sa platiti la timp, altfel se pune ca ceilalti vecini va crediteaza si folositi utilitatile pe banii lor (din fondul de rulment).
niko30 a scris:

DOMINILOR CUM TREBUIE SA PROCEDEZ INTRUCAT AM PLATIT PENALITATE DE 900 LEI PE UN CALCUL FACUT DE O CONTABILA CARE MI-A PUS PENALITATE INCLUSIV PE CHITANTE PLATITE LA ZI IN PERIOADA 2005-2008?
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS.

In primul rand nu mai scrieti cu litere de tipar, este impotriva regulamentului acestui forum.
In al doilea rand cereti o detaliere a modului de calcul al penalitatilor. Acesta se face in felul urmator:
Debit X cu nr. de zile intarziere X cu procentul %,
platind anticipat cheltuielile din fondul de rulment,cum se poate sustine eronat ca ceilalti crediteaza restantierul? acesta suporta penalizari..daca ar fi creditat ..din fd de rulment nu ar trebui sa mai plateasca penalizarea.

Alte discuții în legătură

Calcul penalităţi GHEORGHIAN GHEORGHIAN Dacă la calculul penalităţilor aferente cotelor lunare de întreţinere se iau în calcul şi sumele avansate de Asociaţie pentru asistenţă ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment user43 user43 In asociatia de proprietari ,din care fac parte , fondul de rulment apare trecut in cheltuielile de intretinere curenta, generand astfel penalitati ptr ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere Ned C Ned C Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: De aprox 2,5 sau 3 ani nu am mai platit decat rar intretinerea, si am vazut in ... (vezi toată discuția)