avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... INSELACIUNI
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

INSELACIUNI

DOMINILOR CUM TREBUIE SA PROCEDEZ INTRUCAT AM PLATIT PENALITATE DE 900 LEI PE UN CALCUL FACUT DE O CONTABILA CARE MI-A PUS PENALITATE INCLUSIV PE CHITANTE PLATITE LA ZI IN PERIOADA 2005-2008?
VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 18:19, 2 Octombrie 2008
Daca o parte din fondul de rulment care ar ramane dupa ce se platesc facturile la furnizori ar sta in banca acesta ar produce dobanda; In cazul restantierilor partea din factura care le revine si pe care ei nu o achita e platita din fondul de rulment care ar trebui sa stea la banca....si, daca se pierde dobanda, macar sa plateasca ei penalizari ale asociatiei.
musac a scris:

platind anticipat cheltuielile din fondul de rulment,cum se poate sustine eronat ca ceilalti crediteaza restantierul? acesta suporta penalizari..daca ar fi creditat ..din fd de rulment nu ar trebui sa mai plateasca penalizarea.
restantierul plateste penalizari deoarece a depasit cele 50 zile cit are la dispozitie pt plata intretinerii (de la data afisarii acesteia), conform hotaririi adunarii generale a asociatiei din care face parte. fondul de rulment este un fond constituit pentru a achita facturile primite de asociatie inainte de afisarea listei de intretinere, si care trebuiesc platite in 15 zile, de regula, iar priprietarii depasesc de cele mai multe ori o luna de la data primirii facturilor de catre asociatie. nici acum nu ati inteles asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalităţi GHEORGHIAN GHEORGHIAN Dacă la calculul penalităţilor aferente cotelor lunare de întreţinere se iau în calcul şi sumele avansate de Asociaţie pentru asistenţă ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment user43 user43 In asociatia de proprietari ,din care fac parte , fondul de rulment apare trecut in cheltuielile de intretinere curenta, generand astfel penalitati ptr ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere Ned C Ned C Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: De aprox 2,5 sau 3 ani nu am mai platit decat rar intretinerea, si am vazut in ... (vezi toată discuția)