avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschiderea unui srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschiderea unui srl

cum pot si ce acte e nevoe pentru a deschide un chiosc de tigari in republica moldova? de citi bani e nevoe pentru acte? de unde si cum imi aduc marfa (adica tigarile din chiosc)? am nevoe foarte mult de aceasta informatie, va rog sa ma ajutati...
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
vovaki1983, utilizator
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 19:48, 13 Noiembrie 2011
Buna seara, actele va costa in jur de 800 lei plus comisionul avocatului, marfa, adica tigarile v-o aduc distribuitorii , nu e mare lucru intrebati la un restaurant, bar, magazin alimentar cu cine au contract, acte care va sunt necesare sunt actele de infiintare de la registrul comertului , respectiv autorizatia de functionare pentru chiosc de la primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile cerinte 2007 ptr infiintare magazin camy2555 camy2555 Ma tot gandesc de vreo 2luni ce afacere sa deschid,mi-au trecut prin cap tot felul de idei:magazin alimentar in cartier(deja vadul este format a fost un ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)