avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revocare donatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revocare donatie

Mama a donata cate 1/4 din casa celor doua fiice si sotilor lor , unul din ginere se comporta foarte urat cu soacra care a facut donatia. Respectiv o bate, o injura are certificat medico legal, plangeri la politie. Ce poate sa faca biata batranica?
Sa-l evacuaeze? Sa iasa din indiviziune si sa/i ceara partajul ? Sa revoce donatia?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:15, 30 Septembrie 2008
poate revoca donatia pt. ingratitudine.
dar cu moartea a amenintat-o?
X-(

Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2008
mosulescu, utilizator
cu moartea daca a amenintat-o, cu siguranta poate obtine revocarea donatiei

av. vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare donatie lilianabotezatu lilianabotezatu tatal meu nea facut mie si viitorului meu sot cadou o casa , el fiind procurator de fonduri prin donatie, acea casa am cumparato inainte de casatorie cu cote ... (vezi toată discuția)
Despre donatie catre copilul tu pascamaria pascamaria Am 2 fiice una cu probleme psihice si cealalta sanatoasa.Pentru protectia lor am facut fiecareia donatie cate o proprietate cu conditia sa locuiesc pana ... (vezi toată discuția)
Retragere donatie stefan_71 stefan_71 Buna ziua, Doresc sa stiu daca poate fi retrasa o donatie de catre cel care a facut-o? Este vorba despre un teren donat catre fiica si ginere ,in timpul ... (vezi toată discuția)