avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... punct de lucru in alta tara ue
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

punct de lucru in alta tara ue

Buna ziua
As dori informatii, cat de minimale ar fi in legatura cu deschiderea unui punct de lucru in Ungaria pentru o societate comerciala cu sediul social si cu puncte de lucru in Romania.Care ar fi procedurile din punct de vedere juridic si cum se procedeaza cu declaratiile la finante?Unde se depun si ce este specific pe acest subiect.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:04, 2 Octombrie 2008
Juridic, deschiderea unui punct de lucru in afara nu este complexa.

Fiscal, punctul de lucru il veti declara la sediul social.

Pentru mai multe informatii fiscale intrebati un contabil bun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte contabile trebuie pentru o intrepeindere individuala poolmat poolmat Am o intreprinere individuala ce produce produse de patiserie ,si tot aici le vand .ce acte contabile am nevoie ? si mai am un punct de desfacere la 20 de m ... (vezi toată discuția)
Plata contributiilor pentru angajaticu sediu secundar in alt oras fata de sediul principal alina.ciocoiu2011 alina.ciocoiu2011 am sediul societatii in Iasi si un sediu secundar in Bucuresti, insa toate declaratiile si plata contributiilor se face la Iasi, inclusiv pentru personalul din ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)