avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Diploma curs IRU completata gresit - ce e de facut?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Diploma curs IRU completata gresit - ce e de facut?

Buna. Am facut un curs de resurse umane si cand sa-mi iau diploma am observat ca locul nasterii, mai exact judetul e altul decat cel in care m-am nascut. Localitatea e trecuta cea care trebuie, insa judetul e altul. Ce trebuie facut, mai ales ca cei care au organizat cursul nu vor sa-mi completeze diploma corect. Au spus ca imi vor pune o stampila si vor modifica ei de mana diploma. E valabila diploma cu greseala respectiva? Sau in cazul in care imi "modifica" ei diploma? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alisun , utilizator 14:07, 14 Noiembrie 2011
da este valabila...
insa e bine sa va adresati Ministerului |Educatiei, daca acestia nu vor sa repare greseala...
In opinia mea, atata timp cat CNP-ul si numele sunt completate corect, nu ati avea nicio problema. De asemenea, rectificarea pe original nu ii anuleaza valabilitatea.

Ministerul (al Muncii, as zice eu, mai degraba decat al Educatiei) nu poate dispune eliberarea altei diplome pentru ca a fost gresit judetul.
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
Va multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate curs adinagea adinagea Buna ziua, Am un angajat la resurse umane care a facut un curs de inspector RU in 2005 (la o firma particulara), dar nu a obtinut atestaul de la ITM. Mai ... (vezi toată discuția)
Persoana cu 2 cnp-uri lazarvasile lazarvasile Buna ziua, Mama mea se afla in pragul pensionari.A muncit si acum cand sa-si depuna dosarul de pensionare,a descoperit cu surprindere,ca e a avut 2 ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)