avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evidenta chitantiere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evidenta chitantiere

Buna ziua, la un ong in ce fel de registru se tine evidenta chitantierelor, inainte de a fi date in lucru? Dupa stiu ca se trece in registru de casa, dar inainte?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:58, 14 Noiembrie 2011
in registru de casa se evidentiaza toate operatiunile cu numerar zilnic.

se face o decizie din care sa rezulte persoana responsabila cu evidenta chitantierelor precum si seria si nr care se vor aloca
pai exact despre asta e vorba, unde inregistrez numerele si seriile
In Fisa formularelor cu regim special. Chiar daca acestea nu mai sunt cu regim special, evidenta acestora se poate tine separat, pe cate o astfel de fisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim special dyna_dyanna dyna_dyanna as dori clarificari lege in vigoare metodologie in legatura cu evidenta corecta a regimului special (vezi toată discuția)
Facturi si chitante MMMI MMMI Buna ziua sunt noua pe acest forum am o nelamurire am cumparat de la librarie formulare : FACTURI SI CHITANTA pt firma fara tva am emis deja 3 facturi cu ... (vezi toată discuția)
Evidenta formulare rodia rodia Daca achizitionam facturi si chitante care au si numar si serie dat de catre societatea care le tipareste(aceste numere avand continuitate) mai trebuie tinuta ... (vezi toată discuția)