avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scrisoare de intentie catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scrisoare de intentie catre banca

Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model de scrisoare de intentie catre banca prin care sa propun restituirea unei plati din ipoteca avand in vedere urmatoarea speta:

Am accesat un credit ipotecar acum cativa ani de zile, in franci elvetieni. Din cauza evolutiei francului ma aflu in imposibilitate de plata. Banca a zis ca pot vinde apt cu conditia sa le restitui integral imprumutul. Problema e ca valoarea apt este exact valoarea sumei de restituit, ceea ce inseamna ca as ramane in strada. Sub ce formula pot propune bancii sa vand apartamentul iar in urma vanzarii sa restitui doar jumatate plus ceva din imprumut, ( in asa fel incat sa pot cumpara un apt cu o camera) iar restul sumei sa continui sa o platesc conform ratelor lunare, eventual pe un alt termen? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Probleme cu restituirea ratelor caprice caprice Buna seara, o persoana a accesat acum 4 ani un credit cu ipoteca in franci elvetieni. Este de notorietate ca la ora actuala francul aproape s-a dublat, ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ContSters10241 ContSters10241 In cazul unui credit ipotecar persoana care a facut creditul, a imprumutat de a banca suma de 625 milioane lei vechi ,restul din contravaloarea apartamentului ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata la creditele ipotecare popcatalin popcatalin Buna ziua, ma aflu intr-o situatie foarte dificila si am nevoie de un raspuns cat mai urgent. Am contractat impreuna cu sotul meu in anul 2007 un credit ... (vezi toată discuția)