avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Grad profesional consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Grad profesional consilier juridic

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti, un consilier juridic cu 8 ani experienta si vechime in munca ce grad profesional are ca angajat la bugetari (personal contractual) in 2011. Grad profesional IA, I, sau II ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: crmnradu , utilizator 09:41, 16 Noiembrie 2011
grad profesional I A
Va mutumesc pentru raspuns. Stiti cumva cum as putea sa modific gresala din contractul de munca in ceea ce priveste gradul profesional ? Acum sunt trecut gradul II, desi corect este IA.
Dar o persoana cu o vechime de 5 ani si 1 luna in domeniul juridic poate veni prin detasare si ocupa un post de consilier juridic gr.I.A (personal contractual - institutie publica) si care este temeiul legal?...Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasat consilier debutant... crmnradu crmnradu Buna ziua! Suntem personal contractual (bugetar). Am transformat un post vacant temporar (suspendat) de consilier juridic gr.I.A in consilier juridic ... (vezi toată discuția)
Numire functie de cond temporara crmnradu crmnradu Buna ziua si....LA MULTI ANI tuturor! Ma confrunt cu urmatoarea problema: Suntem o institutie publica cu personal contractual (bugetari). Avem o angajata ... (vezi toată discuția)
perioada de debutant - dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb daca dupa expirarea perioadei de debutant si incadrarea pe postul urmator in grad este considerata promovare? Multumesc. (vezi toată discuția)